blogsaland

Sunday, October 29, 2006

werkplekken

je hoorde ongetwijfeld al van die vele tientallen - wat zeg ik - honderden medewerkers van de proms.. bij de officiƫle blog van de proms kreeg je al parkingmannen en vrouwen , plaatsaanduiders en andere neuropianen.. hier in blogsaland is het al backstage wat de klok slaat, en dus tonen we je vandaag de werkplekken van enkele crewlui.. foto's dateren van het openingsconcert op 20 oktober

de basis van uw dienaar bevindt zich aan de draaideur, wat sportpaleis-slang is voor artiesteningang.. de eerste avond ontvangen we daar meer perslui (fotografen en cameramensen, de dames en heren van het geschreven woord komen binnen via de VIP) dan de andere avonden.. om 20 over 8 wachten we nog op deze mainstream media..


zelf ga ik naar het werk met de trein, vele anderen nemen de auto.. deze volgspotter neemt dagelijks de touwladder van en naar de warme oorden naast zijn volglicht.. drie van deze heren zitten dagelijks goed vastgemaakt boven het middenplein, en nog een aantal boven het podium.. met als enige vertier een meegezeulde fles cola en hun intercom.. het grootste strijdpunt van de volgspottervakbond is al jarenlang hetzelfde: hun verzoek om een langere pauze, opdat ook zij naar het toilet zouden kunnen gaan.. met een pauze van 'slechts' 30 minuten is het momenteel niet de moeite om hun broeierige plekje te verlaten.. deze crewmember verlaat zijn post net iets voor twaalven, wanneer de meeste tribunes al volledig leeg zijn gelopen, geassisteerd door twee potige securitymensen..

0 Reaksies:

Post a Comment

<< Home