blogsaland

Tuesday, August 15, 2006

zoek woorden

bij gebrek aan mogelijkheden om een echte statistiek van mijn blogbezoekers na te pluizen, bekeek ik eens wat belstat te vertellen heeft..

zoekmachines
dat het merendeel via google terchtkomt op deze pagina's mag niemand verbazen: blogger is eigendom van den brin en de page, dus samenwerken gaat alvast optimaal.. en de meeste mensen googlen volgens mij echt nog wel met google.. (de bewering van van dale dat je iemand kan googlen door 'op het internet iets op te zoeken', ook door google niet te gebruiken, is een zoveelste bewijs dat de woordenboeksmaker ze niet meer alle vijf heeft..)

sleutelwoord
maar dan: waarom komen ze bij mij terecht? men is klassikaal op zoek naar meisjes met blote borsten, laat dat duidelijk zijn! (respectievelijk 89 en 58 hits) gelukkig nog net niet naar penisverlengingen en viagra, maar hoe lang zal dat nog duren? altijd geweten dat pretparken zoals blogsaland niks voor kleine kindjes zijn, maar come on zeg!! het eenvoudigere 'borsten' doet het maar net beter dan 'behaarde oksels', toch een kronkel die ik niet goed kan vatten..

pagina's
en dan de 'bummer of the day': wie dacht dat mijn recepten voor de allerbeste sjokko ter wereld, of de kattre kart van leentje het zouden gaan maken in culinair blogiƫ: njet (positief denken jimbo: waarschijnlijk komt dat van 'not yet') mijn opzet om 'inzingoefening' als woord verder te promoten is alvast gelukt: we zitten na een half jaar toch al aan een stijging van meer dan 100% aan google-hits (wat toch nog steeds meer is dan de voorkeurstemmen van het vlms blng over de voorbije paar vrkzngn)

wie o wie
stuurt de bezoekers nogal langs de blogsaland-poort: mijn tantieris en rikboey.be zijn de 'preferred partners' natuurlijk.. google doet zijn best, en mijn eigen homepage doet de rest, zo lijkt het wel.. bovendien meen ik op te kunnen maken dat o.a. childerik me tussen zijn favorieten heet zitten, en hij heeft natuurlijk groot gelijk!!!

wel leuk, zo'n oefening in 'ken je vriendje', spijtig dat ik dat nooit bij ingeborg en arthur heb mogen komen spelen.. stel u tenslotte de teleurstelling voor bij alle mensen die hier naar meisjes met blote borsten komen zoeken.. heet zoiets ook leedvermaak??
denjames

0 Reaksies:

Post a Comment

<< Home