blogsaland

Tuesday, November 08, 2005

blote borsten

ons tantieris heeft het ook al gezegd, - ze was er zelfs nogal nijdig van, het dutske - dus het moét wel waar zijn: bloggen staat nog in de kinderschoenen in belgië.. vandaag komt er een bewijs bij (met dank aan mijn belstat teller voor de ontnuchterende ontdekking)..
zoek bij google op 'blote borsten' (al weet ik niet waarom je dat zou willen doen, maar dat is natuurlijk buiten de kwestie), en blogsaland (de schunnige literatuur waarin u nu aan het grasduinen bent) komt op de 35e plaats (van de 360.000!)..

het volstaat bij wijze van spreken dat u kortelings iemand citeert die het over blote borsten heeft, en je klopt meteen alle page-rank efforts van weet ik welke verzameling soft-porno sites.. dat er weining over deze edele lichaamsdelen geschreven blijkt helpt natuurlijk.. ik citeer een boude uitspraak van de schamp en huppakee, de eenzame tietensurfer komt alras in blogsaland pretparken..

mijn broerke had dat op een of andere manier al voorgedaan natuurlijk: een welgemikt blogje over plagiaat van een Clouseau nummer, en daar was de hele woensdagnamiddag-surfende-tienermeute al op bezoek om het 'artikel' te becommentarieren en naar chatsessies te exporteren..

beste bezoekers op zoek naar sex, blote borsten of ajax, ik moet jullie helaas teleurstellen.. ook mijn schrijfkunsten over het wedervaren van tienermeisjes zullen zich pas binnen een achttal jaren beginnen ontwikkelen .. laat intussen die technorati dollars maar komen, gelieve in het passeren dan even op die google reklaampjes te klikken en zo komt alles toch nog goed.. met dank, de bewaker van blogsaland

1 Reaksies:

At 12:55 PM, Anonymous Anonymous zei daarop...

Op mijn blog denkt men blijkbaar "driedubelle penetratie" en "kim clijsters breasts" te vinden ...

 

Post a Comment

<< Home