blogsaland

Wednesday, August 04, 2004

brussel bad (revisited)

wat te dragen op brussel bad:
tiesheurt met daarop 'mango' of zoeiets, nog beter: 'von dutch'.. wie had gedacht dat al die snobkes nog ooit trots zouden zijn op een flaschie hemdje met daarop 'van hollander' geschilderd.. aan mijn lijf zult ge dat nooit vinden..
rasta kledij, tiesheurts met een fotooke van den che guevara.. teensletsen, marcellekes, tanktops, ne schone strooien hoed.. een piepklein bikinietje..

what not to wear (om het maar eens met een teveeprogram te zeggen):
een lange donker jeans (zweten!), nen das, een veston, hawai hemdjes, tommy hilfiger of river woods (gewoon om dat dat veuls te duur kleren zijn, en altijd inspiratieloze 'klamotten' in wit rood blauw, pesies de hollandse/amerikaanse/franse/engelse vlag).. een klakske van de new york jets, of van de orlando lakers: komaan zeg, zoekt is wat sporters in uw eigen buurt om uw geld aan te geven.. hoe gaan wij ooit aan olympische medailles geraken as ge uw eigen sportmensen niet steunt met van die merchandising (als ge dat dan toch perse wilt dragen bedoel ik he, want alweer: in mijn kast zult ge die rommel niet vinden..) die laatste paar dingen tellen trouwens voor altijd, niet alleen voor brussel bad, maar dat had ge al wel begrepen..

nog iemand het adres van spullenhulp, of het leger des heils? (ik denk dat schil en brasschaat hun containerkes nu wel rap vol zullen zitten :) )

alle, mannekes: tot op't strand?

1 Reaksies:

At 2:57 AM, Blogger tantieris zei daarop...

Hej, denjames ...
wattenschitterendiedeeoemhetokisintvlomstegondoen. Gijzijgoebezig(okalzeggezevani,oemmetdeallersympathiekenplankaertsmoristespreken)Ikondekdanumorpasenblijkbaerzijdegijallangbezigintvloms.dadelptwelvoreensimpeltantieriskeoemhetteverstoanalhoeweldadadengelsokwelisgoeisoemmijnengelswabijteschavendusawelmerciheedenjames !

 

Post a Comment

<< Home